Taxi Touringcar Autoverhuur
TEL 0226 42 13 13
Of mail ons!

Touringcar

Wij beschikken over verschillende touringcars met de juiste chauffeur voor uw opdracht. Een dagtocht of excursie met school, het verzorgingshuis, de club, sportvereniging of het bedrijf. Of gewoon met een groep vrienden of familie natuurlijk, denk eens aan een huwelijksfeest. Ook in omstandigheden die misschien minder vrolijk zijn kunnen wij u van dienst zijn bijvoorbeeld door een uitvaart waar veel mensen bij aanwezig zijn? Laat het ons weten wat u precies wilt en door onze jarenlange ervaring denken wij met u mee!

Wensen

Om de juiste touringcar te vinden, is het nodig om uw wensen te kennen. Met hoeveel personen gaat u bijvoorbeeld op reis? Bij wagenpark ziet u onze verschillende soorten touringcars variërend van 30 t/m 58 personen. De touringcars hebben verschillende opties zoals airconditioning, televisieschermen en toilet.

Belangrijk

Vindt u het lastig om een keuze te maken, dan helpt Van Diepen u graag. En nogmaals dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij u ook uitstekend assisteren bij de perfecte voorbereiding met advies over reistijden, planning en tips. De juiste planning helpt ons om u een scherp tarief aan te bieden. Vraag vrijblijvend een offerte en u krijgt van ons zo spoedig mogelijk antwoord.